Trenger du hjelp med ditt foretaks- og finansnettsted?

Vi tør love deg en tjeneste som passer både din arbeidsdag og ditt budsjett. Gjennom Alert IR kan nordiske børsselskaper løse alle sine behov for nettjenester på en ressurs- og tidseffektiv måte. Vår unike konsept tilbyr alt fra komplette foretaks- og finansnettsteder til moduler for kursinformasjon, eierdata og presse- og rapportarkiv mm. Samtlige nettjenester har høy kvalitet hva gjelder så vel teknikk som spiss i presentasjon og innhold.

Vi har alle tjenester på plass utviklet i responsiv design og tilpasset mobile enheter for kvalitativ levering til nordiske børsselskaper. Med vår omfattende spesialkompetanse innen investor relations, alle tekniske systemløsninger på plass, personlige og stabile servicerutiner når vi høyere høyder til lavere kostnad sammenlignet med andre alternativer.  Vi hjelper deg å styrke selskapets informasjon til aksjemarkedet og medier på nettet gjennom automatiserte nettløsninger og løpende, manuell støtte avhengig av selskapets behov.

Referanser - IR nettmoduler

Referanser - Bredere oppdrag:

Mer enn 50 % av besøkene på flere  av våre kunders nettsteder kommer nå fra nettbrett og smarttelefoner.

- Hvor tilgjengelig er nettstedet ditt for mobile enheter?

Utviklingen innen finansiell kommunikasjon over Internett stiller stadig høyere krav til børsnoterte foretaks nettsteder. Økt omfang hva gjelder innhold og den raske økningen av mobile enheter betyr at mange nettsteder bør tilpasses etter nye forutsetninger.

Med hjelp av våre nettjenester sikrer du tilgjengeligheten for alle som besøker nettstedet.

Gjennom oss kan du enkelt og raskt komme videre mot et bedre nettsted.

Kontakt oss, så forteller vi mer.

För mer information, kontakta:

Angela Wikbrand

Senior kundansvarig
031-389 88 10
070-260 36 25
För mer information, kontakta:

Jonas Winzell

VD
031-80 26 18
070-260 36 20