Nyheter

Ny företagswebbplats för Internationella Engelska Skolan

2016-11-18
Internationella Engelska Skolan (IES) är en av de ledande fristående aktörerna inom utbildning i Sverige med cirka 21 400 elever fördelat på 30 skolor vid skolstarten för läsåret 2016/17.
IES offentliggjorde den 19:e september 2016 sin avsikt att noteras och i samband med detta levererade Alert IR en 'mini-webbplats' försedd med disclaimerfunktion för publicerng av pressmeddelande och senare prospekt. Den 29:e september genomfördes noteringen och handeln i aktien inleddes. Då lanserade vi en komplett företagswebbplats. Se http://corporate.engelska.se.
Uppdraget bestod av projektledning, design, byggnation och implementering av Alert IRs finansiella kommunikationstjänster. Arbete genomfördes i samarbete med Johan Hähnel, IR-ansvarig på IES.

Kund: Internationella Engelska Skolan

Genomförande: Aug-sept 2016
Kundansvarig: Per Hildor 
Plattform: Drupal samt Alert IRs finansiella kommunikationstjänster

Koncernwebbplats för B&B Tools

2016-06-28

Investis har idag levererat en uppgraderad webbplats för B&B Tools. Uppdraget bestod av koncept, projektledning, design, webbkonsulting och implementering av finansiella kommunikationstjänster.


B&B TOOLS grundades 1906 och är idag den största leverantören av industriförnödenheter och industrikomponenter samt därtill relaterade tjänster till industri- och byggsektorn i Norden.

Kund: B&B Tools
Genomförande: Mars 2016 – Juni 2016
Kundansvarig: Kristoffer Danielsson
Plattform: Drupal samt finansiella kommunikationstjänster

Besök webbplatsen

Webbplats för Mr Green

2016-06-13

Investis har utvecklat, designat och skapat konceptet avseende ny webbplats för Mr Green. 

Genom ett samarbete med Investis erhåller Mr Green en webbplats som innefattar de krav som ställs på ett börsnoterat bolag. Uppdraget bestod av projektledning, design, koncept, rådgivning, framtagning och implementering av finansiella kommunikationstjänster.

Besök webbplatsen

Mr Green & Co äger, förvärvar och utvecklar ledande online-spelbolag.

Kund: Mr Green

Genomförande: Våren 2016

Kundansvarig: Kristoffer Danielsson

Plattform: Drupal samt finansiella kommunikationstjänster

Sidor