Hur tillgänglig är er webbplats för mobila enheter?

Trafiken på internet via surfplattor och smartphones ökar i snabb takt. Därmed skärps kraven på att webbplatser är uppbyggda för att klara visning i olika enheter och i alla typer av webbläsare. För att nå en så bred publik som möjligt är det nödvändigt att anpassa webbplatsens teknik och design för mobila enheter. Genom att implementera responsiv webbdesign blir användarupplevelsen förbättrad oberoende av vilken enhet eller skärmstorlek besökaren använder. 

Alert IRs tjänster är anpassade för olika skärmstorlekar i sina basutföranden. Utöver de responsiva egenskaperna i våra tjänster så fungerar även alla tjänster i olika typer av webbläsare. Därmed kan vi stödja våra kunder i sin strävan mot mer flexibla webbplatser. Utöver detta kan våra tjänster skräddarsys för varje kundwebbplats beroende på just den webbplatsens responsiva funktionalitet.

Som ett komplement till börsbolagets finansiella webbplats så kan Alert IR även erbjuda nativ appar med bolagets information för iPhone och Android. Därmed presenteras samma finansiella information i två olika format men skräddarsytt efter enhetens förutsättningar. Samma automatiserade flöde av information håller de två formaten ständigt uppdaterade.